Reviews


5 stars after 857 reviews
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en de bestelling staat precies op de aangegeven tijd klaar 9/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Airco in de zaak lijkt me geen overbodige luxe, verder top sushi! Altijd lekker! 9/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed. Het ritje vanuit Werkendam meer dan waard. Dat zegt toch genoeg! 9/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima 9/11/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super sushi 🍣 echt lekker en vers 9/7/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en lekker verstand! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi grote rollen zeker voor herhaling vatbaar. Jammer dat ze niet bezorgen maar ben zo op en neer. 9/5/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten van de heerlijke sushi 9/5/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, super genoten. 9/5/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was prima, kwaliteit: de zalm had niet veel smaak, dit was jammer. de gefrituurde garnalen waren wel lekker. Het zou fijn zijn als er de keus was of je de bowl al samengesteld of los wil, zodat je beter kunt delen. 9/1/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd en weer heerlijk gegeten 8/31/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi smaakt top ! het is alleen wat aan de prijzige kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/30/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kan op de website de pokebol niet vinden. 8/29/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi 2 be box voor de zoveelste x besteld bij jullie. Altijd even lekker, de beste sushi hebben jullie! Bezorging (Zaterdag) 30 min. Tot de volgende x weer! 8/29/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Verbetering website mogelijk door inhoud winkelwagen altijd te tonen. Nu moesten we een paar keer in de winkelwagen kijken en weer terug naar de website om andere dingen toe te voegen. 8/28/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling lag al klaar toen ik het kwam ophalen. Goede kwaliteit, verse producten en mooi gerold! Heerlijk genoten van de sushi van "Sushi to be" 8/27/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten 8/26/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/25/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weet fantastisch lekker! 8/21/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging. verse sushi. Heerlijk gegeten. 8/20/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker bij jullie maar erg jammer dat er geen Wasabi en soyasaus incl. in zit bij Poké Bowl Salmon. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer echt minder tevreden. Sushi rijst viel helemaal uit elkaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk zoals altijd. Dit is ons sushi adres. Super tevreden! 👌 8/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een portie Edamame ontbrak, maar verder was alles weer prima in orde. 8/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu voor de 3e keer besteld en het smaakt elke keer heerlijk !!!! 8/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik haal mijn sushi altijd af. Deze staat altijd op tijd klaar. Het online bestellen werkt ook wel handig. De keuze is alleen niet zo groot als je ook wil bestellen voor een eter die niet veel vis lust. Ik vind de kleine flesjes soja saus altijd toch te weinig. Is natuurlijk wel een stukje service dat ze die gratis meeleveren, maar geef dan wel genoeg mee. 8/10/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers, ruim op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Ik had deze keer op tijd besteld omdat ik vorige keer besteld had rond etenstijd en toen erg lang moest wachten. Maar wat lief er zaten 2 extra snackpakketten bij onze bestelling ter compensatie voor de lange wachttijd de vorige keer. Goed bezig wat een klantenservice en klantenbinding. We hebben extra genoten van de lekkere verrassing. Goed bezig Sushi to be. 8/8/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en goede kwaliteit sushi! Exact op tijd klaar. Bezorging in Dongen zou een mooie toevoeging van de service zijn en een goede kans voor het bedrijf. Wij worden vaste klant 😊 8/7/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en ook voldaan aan de allergie vraag!! Perfect! 8/3/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de site werd aangeven bezorgtijden 70 min We werden na 50 min gebeld dat het nog 30 min langer zou duren. Uiteindelijk werd het 50 min later. 8/3/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/2/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/1/2020
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 857 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)