Reviews


5 stars after 106 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte allemaal uitstekend. Zowel de sushi maar ook de warme garnalen al waren die niet echt heel warm meer dus dat is een pintje van aandacht 10/27/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het bezorgen duurde lang maar het eten was heerlijk. Alles vers en heerlijk van smaak. Voor herhaling vatbaar. 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
ik heb een afhaalmaaltijd besteld. Er wordt een voortgangsstatus getoond. Echter deze blijft staan op 'in bereiding'. Een UUR na de aangegeven tijd maar eens gebeld. Blijkt dat de bestelling al reeds een uur klaarstaat, ik had gewoon langs moeten komen. Dit wordt nergens op de site gecommuniceerd :-(. Ook geen bericht ontvangen, via mail of whats-app, dat de bestelling klaar stond. Slechte service. Na afhalen wordt deze status wel meteen bijgewerkt met klaar en afgehaald?????? Bug in het systeem/communicatie 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte super 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net zulke heerlijke sushi als in Reeshof!!! 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een aanrader. 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang. 2 uur op bestelling moeten wachten zonder tegenbericht. 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was top. Alleen wel twee uur op moeten wachten. 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
te laat bezorgd - prijzig - nergens betaal je voor bezorgen bij 40 euro bestelling 10/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben wederom gesmuld! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hele goede sushi, alleen jammer dat het wel erg lang duurde. Maar we gaan zeker nog vaker bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 16 uur besteld dat ik om 18 uur wilde ophalen. Echter pas om 18.15 uur klaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima smaak, goede bezorging. Wel prijzig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker/ snel/ dichtbij. Vond het wel grote sushi's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Graag de zalm Philadelphia rol in het assortiment! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden rond 15:30 besteld en wilden het om 17:15-17:30 hebben maar het was er pas om 18:00. Daarnaast was de tracker defect waardoor het op bereiding bleef staan ipv onderweg toen de bezorger al bij ons was. De bezorger was verder vriendelijk, dus de 3 sterren daar zijn puur vanwege de bezorgtijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was super lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Ook vriendelijke bezorging en precies op tijd. Wij zijn fan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies bezorgd op het tijdstip. Het overtrof onze verwachtingen. Heerlijk van smaak. De keuze is groot. Voor herhaling vatbaar zeer zeker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2 verschillende sushi boxen besteld, die teveel op elkaar leken, de crunchi vonden we niet crunchi genoeg,. Tip meer variatie, niet dezelfde sushi in de verschillende dozen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi duurde helaas alleen wel heel lang, hopelijk omdat het nieuw is en dus wss erg druk 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi’s gegeten! Aanwinst voor Dongen 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi! 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect en echt super lekker! Website loopt af en toe vast met bestellen. Uiteindelijk toch een bestelling kunnen plaatsen die ook op tijd klaar lag! 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer besteld. In Dongen open per 19 oktober . Een woord geweldig Erg vers en uitstekende op de hoogte gehouden hoe de bestelling loopt via hun site 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi ! 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi goede bezorging en duidelijke website. Top! 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden was ook snel bezorgd 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heel erg lekker 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi en goede service! 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We miste de surimi in shusi nr. 56. Waardoor de ei over heerste dat was wel jammer! Verder was alles goed en lekker. 10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was niet ineens overzichtelijk 10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bowls waren heerlijk! De losse sushi was een beetje droog. Bezorging kan beter omdat we nu bijna 2 uur hebben gewacht, maar dit was wel het openingsweekend voor jullie! Dus wij zullen zeker nog eens bestellen. 10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst met ze 3e sushi besteld en gegeten. Goeie en verse qualiteit. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar 10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zat alleen maar 1 sojasaus bij ipv 2 10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slechtste sushi ooit. Heel erg teleurgesteld. Onverzorgd, te grof gerold, dikke stukken avocado, zalm half geflambeerd. Gewoon weg vies. Jammer. 10/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 1031 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)