Reviews


5 stars after 281 reviews
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was uit elkaar gevallen toen het aankwam en het duurde meer dan een uur voordat de bestelling er was erg jammer dit is de laatste paar keer al zo geweest verder was de sushi lekker 5/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering! 5/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Teveel sushi in een bakje. Alles is geplet. Ik heb 100 euro uitgegeven aan sushi. Het minste wat jullie konden doen is sushi verdelen over meerdere bakjes. Ik kreeg een doorweekt tasje omdat sojasausbakje ook open was gegaan tijdens het bezorgen. Ik heb eerst een hele schoonmaak moeten houden. 5/23/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi en snel bezorgd 5/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keus, goede service, goed formaat sushi en heerlijke smaak. 5/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. 5/17/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige sushi’s waren wel erg groot om in 1 keer in je mond te passen. Maar heerlijke smaak 5/11/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed en vers! Erg lekker, zeker een aanrader. 5/10/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik het eerlijk moet zeggen was deze bestelling niet goed. Bestellen of halen al af vanaf het begin bij sushi to be aan het het ketelhavenplein in Tilburg maar de kwaliteit gaat er op achteruit niet alleen deze bezorging. Was de 48 euro niet waard. Gr. Frans 5/8/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn fan! 5/4/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervers en echt lekker! 5/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel Engels’s teksten op de website. 5/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten...prima kwaliteit. Alleen het bakje met komkommerstukje waren erg groot...die hadden wel wat kleiner mogen zijn. Dan smaken ze beter 4/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
jammer dat je online in sommige gevallen alleen per 8 of 6 kan bestellen. 4 of 2 zou ook fijn zijn 4/26/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer fantastisch lekker! 4/19/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top shusi en snel bezorgd 4/19/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/17/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, vers gemaakt en tijdige levering. Altijd weer een feestje. 4/11/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, top kwaliteit🥇 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, vriendelijk en kwaliteit goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
ik dacht dat er standaard wasabi, gember en soyasaus bijgeleverd werdt maar dat zat er helaas niet bij. heel jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
supervers en lekker. online besteld om af te halen en bij aankomst stond de bestelling al klaar. 4/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! Precies op tijd, alhoewel we dat niet eens verwachten op een zaterdag. Dankjewel, we hebben gesmuld. 3/30/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/29/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd! 3/28/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk online besteld, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten! 3/19/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 3/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag weer sushi besteld. Was weer heerlijk!! Echt een hele goede kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi! 3/16/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/15/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/14/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging en hele lekkere echt verse sushi 3/12/2019
Sushi To Be 5 stars after 280 reviews
Sushi To Be