Reviews


5 stars after 1156 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gasten waren erg tevreden over de sushi 5/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The most delicious sushi in town! 5/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bestelling niet op tijd klaar is 16.30 en je extra 18 min moet wachten en dat de extra gember voor de 3 x vergeten wordt. 5/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi altijd super goed, pokebowl besteld en viel vies tegen. Vond het niet lekker helaas en voor 12,50€ vind ik dat zonde. 5/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip pastei was ZEER vet dit keer en de mayo bij de poke bowl was behoorlijk spicy, dit zonder vermelding! Jammer 5/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker aan te bevelen 👍 5/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden maar 1 set stokjes gekregen en er zat geen chilisaus bij de snackbox. Verder was alles heel lekker. 5/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen graag bij sushi to be, heerlijke sushi en snelle en goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was TOP!!! Snelle service!!! Tot de volgende…😂👍🍣🍱 4/30/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zooooo lekker!! 4/30/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Minder stevig gerold als wat we gewend zijn. Smaak was heerlijk 4/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!! 😋 4/20/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte een beetje allemaal hetzelfde, beetje jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker. Keurig op tijd klaar. Zo wat mij betreft een extra soja saus bijmogen om het helemaal perfect te hebben😉 4/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was fantastisch, zeer tevreden . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer sushi, was heerlijk. Voor de kinderen mini loempia's en saté. Bezorging duurde 1,5 uur. Was niet heel erg vonden wij, maar het is wel vrij lang wachten. Verder tevreden. 4/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dag van tevoren besteld en niet op tijd klaar. Jammer 4/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 🤤 4/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel bezorgd 4/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst was niet helemaal gaar 4/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat hebben we weer lekker genoten van de sushi 4/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heerlijk gegeten van Sushi to be Dongen! 3/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 3/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd anderhalf uur later bezorgd terwijl het binnen het uur er zou zijn. Gebeld waar de bestelling bleef werd de verbinding gewoon verbroken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet goed gerold. Sushi viel uit elkaar voordat het op mijn bord lag 3/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle service, heerlijke sushi 3/12/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!! 3/11/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super maar geen eetstokjes meegeleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Anderhalf uur over bezorging en om 16.30 al besteld. Eten was klef. Niet gewend want normaal altijd prima! 3/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, heerlijke sushi 3/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling keurig op tijd geleverd, familieschotel goed gevarieerd. Heerlijk gegeten, kortom voor herhaling vatbaar. 3/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It would be even better if they gave more soya saus 2/28/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Reeds vaker besteld. En zoals altijd helemaal prima. Op tijd geleverd en goede kwaliteit. 2/28/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, ook weer deze keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is heerlijk vers. Netjes verpakt en de bezorger was op tijd. Ga zo door! 2/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zijn al van half 6 aan het wachten levering binnen 70 min niet gehaald nu half 8 nog niets binnen 2/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt overheerlijke sushi 2/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! Echt een aanrader 2/19/2022
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 3001 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)