Reviews


5 stars after 1213 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker, maar het duurde zeker anderhalf uur voordat het er was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Samen met mijn kleindochter gegeten,we hebben er van genoten 8/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
haar in de sushi 8/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere en vooral verse Sushi. De Pokebowl is echt een aanrader Mvg Dolf 8/3/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was eerste keer iets rommeliger in de doosjes gedaan of misschien transport. Maar Heerlijk als altijd!!! 7/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, smaakvol en vers 7/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was tevlaat bezorgd Geen gember en wasabi zat erbij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, gewoon de beste sushi. 7/16/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en super snelle bezorging!! 7/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld. Heerlijke sushi. Naar mijn mening altijd met teweinig soja. Ook deze keer weer. Jammer. 7/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging zou tussen 19.15 en 19.30 plaatsvinden. Uiteindelijk ontvingen wij onze bestelling om 20.10 pas. De sushi was qua smaak erg lekker, maar viel van ellende uit elkaar. Niet goed geplakt. Ook zat er maar 1 bakje sojasaus bij. Website maakt bestellen wel gemakkelijk en prijzen zijn prima. 7/11/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was 20 minuten te laat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde 1,5 uur en sushi boxen waren gevallen of zaten op z’n kant in de tas van de bezorger. Sushi zat door elkaar in de box. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas ditmaal het warme eten bovenop de koude sushi. Nooit eerder gebeurd bij een van de vele bestelling hiervoor 7/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zondag laat besteld (ca17:30 uur) en toch binnen 45 minuten bezorgd in Rijen! Naast snelle bezorging is ook de kwaliteit van de sushi goed. 7/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. Dankjewel :) 6/28/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en goed prijs kwaliteits verhouding!!! 6/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
best prijzig maar erg lekker! 6/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren veel te vroeg, maar ze zorgde ervoor dat we maar een paar minuten hoefde te wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top!’ 6/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 6/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gratis kever erbij was wel erg bijzonder 6/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit wasabi wisselt teveel, vaak bitter en niet 'pittig' (soms goed). Sushi was erg warm bij aankomst pas na uur in koelkast op eetbare temperatuur . 6/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was voor ons de eerste keer dat we een bestelling hebben laten bezorgen, op aanraden van een vriendin. En inderdaad een goede service en heerlijk gegeten. 6/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goeie sushi, en fijne service. Een kwartier van tevoren konden wij nog bij bestellen. 6/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer eens wat andere gerechten besteld. Allemaal lekker. 6/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, heerlijk eten!!! 6/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, bestelling goed ontvangen👍 6/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers warm en anel bezorgd 5/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was onze zalm niet geflambeerd, maar smaakte naar verbrand bbq vlees 5/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging op zich is prima, maar het tijdstip niet. Vaak te vroeg zodat we nog niet thuis zijn, vorige keer drie kwartier later dan gevraagd. 5/25/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en lekkere verse sushi! 5/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gelamineerde beef nigiri zou een toevoeging zijn in het assortiment This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas hebben we bijna 2 uur moeten wachten voor de bestelling werd gebracht. Dus niet binnen 70 minuten. Dan heeft het ook een naar resultaat voor mijn echtgenoot; buikpijn en diarree. Tja, soms zit het mee en soms niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De loempia's waren erg taai. Was niet te eten. 5/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was het weer lekker!!! Het was goed dat de schaal leeg was, anders kan ik er wel van blijven eten. Bestelling verliep ook prima en snel. Dus super!! 5/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gasten waren erg tevreden over de sushi 5/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The most delicious sushi in town! 5/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bestelling niet op tijd klaar is 16.30 en je extra 18 min moet wachten en dat de extra gember voor de 3 x vergeten wordt. 5/18/2022
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 3125 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)