Reviews


5 stars after 2456 reviews
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/19/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel makkelijk vlug en lekker 7/15/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top! We bestellen met enige regelmaat bij Sushi to be! Behoudens dat alles duurder is geworden blijft de kwaliteit super en altijd heerlijk vers. Vandaag iets later thuis en stond de bezorger er al na 20 minuten. Keurig gebeld en kwam 5 min later terug. Erg goede service. Bedankt weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd, vriendelijke service en de sushi ziet er goed uit en smaakt heerlijk. 7/13/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker. 7/6/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zowel de sushi als de pokebowls zijn altijd heerlijk. Wij bestellen nooit ergens anders. Ook een kleine aanpassing aan een sushirol of pokebowl wordt zonder problemen gedaan. Super! 7/4/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
sterren op klantenkaart kloppen niet, eten was weer fantastisch! 6/24/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Krijg het bij bestellen niet snel voor elkaar om 2 gelijke producten te activeren. Voor de rest gewoon 5 sterren, alles naar wens en smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker 6/14/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was iets te warm geworden 6/7/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd perfect. 6/7/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! Op tijd, supervriendelijk en lekker 6/7/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zoals altijd erg lekkere sushi. Bij het bestellen hadden we vermeld dat oma jarig was en werden verrast door de vele extra's die bij de bestelling waren gedaan. Super attent! Voor ons nog altijd het beste adres om sushi te bestellen! 6/3/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, mooi op tijd bezorgd en de fooi geef ik aan de bezorger. 5/21/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Heel vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer voor zoveelste keer de "Sushi te Be Box" op! En weer was het gewoon super lekker. De bezorger was wederom vriendelijk en op tijd! Jullie zijn nog altijd mijn favoriete sushi afhaal punt! 5/9/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben met zijn alle ervan genoten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de sushi door en door koud was dus minder vers leek. Ook de soja boontjes waren volledig afgekoeld. Jammer, normaal is dit veel beter. 4/26/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond snel en op tijd klaar. Maar…. smaak en kwaliteit is niet meer wat ik gewend was. Sushi rijst teveel en sushi viel daardoor uit elkaar en was te overheersend. De smaken waren ook vlakker en leken erg op elkaar. Erg jammer, is nu 2e keer dat dit zo tegenvalt terwijl in het begin de sushi vele malen smaakvoller was. Onderscheid met grotere ketens is ten nadele veranderd. 4/25/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl! 4/23/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, smaakvolle sushi. Lekker gegeten! 4/20/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou mooi zijn als jullie ook bv rijst in het assortiment opnemen.. dan is het mogelijk om zelf een combinatie menu samen te stellen met meer dan enkel sushi wat betaalbaar blijft. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima! 4/10/2024
Sushi To Be Tilburg B.V. Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 2456 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)