Reviews


5 stars after 339 reviews
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel Lekker Perfect 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervers, erg smakelijk en netjes verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was deze keer een stuk minder dan normaal, het was niet vers. Smaak was beduidend minder. Ook kon niet laten bezorgen op de website omdat hij bleef zeggen dat er al iemand anders op het adres zat. 8/24/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers gemaakte sushi. 8/24/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en supervers 8/23/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was top alleen een heel mini kuipje soja saus voor 2 sushi boxen is wel heel karig 8/20/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, aanrader! 8/20/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 3 uur wachten bestelling zelf op moeten halen en wel excuses ontvangen, maar verder geen tegemoetkoming. Onvoldoende personeel voor te verwachten drukke dag. 8/19/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur moeten wachten op onze bestelling, is niet normaal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We bestellen regelmatig en altijd erg positief. Helaas vandaag was het wat minder: het duurde anderhalf uur voordat het eten kwam en toen het kwam waren de maki's allemaal stuk en lag het bakje zeewier open en op z'n kop in de tas. Oftewel: zeewier was niet meer te eten en de rest was helemaal vies geworden waardoor we eerst alles moesten schoonmaken. Vriendelijk te woord gestaan door een dame aan de telefoon toen ik de klacht doorgaf en ze gaf aan dat de baas dinsdag terug zou bellen en dat ze het netjes op zullen lossen. Dus ondanks dat het vandaag niet zo'n succes was, ben ik ervan overtuigd dat het goed komt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld om 17u27, een uur later werden we pas ingelicht dat het nog 30 minuten zou duren, begrijpelijk dat het druk is maar dan weet je al eerder dat het langer zou duren, al bij al hebben we de bestelling pas om 19u15 ontvangen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten. Erg tevreden. Ook zeer vriendelijke mensen. 8/9/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Snelle service en heerlijk vers 7/29/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Really good and fresh sushi. Delivery was on-time as well. Looking forward for my next order. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De gratis pokabowl lag open en helemaal los verspreid over de rest vd bestelling. Wel excuus v bezorger maar geen oplossing. 7/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 7/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, makkelijk te bestellen via de website en keuze om te laten brengen of zelf op te halen. Prima. 7/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste sushi van Tilburg. 7/20/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/18/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Sushi to be Box (48st) en kappa Maki besteld (deze kwam helemaal door elkaar aan in het doosje, doorgegeven en terwijl we nog aan het eten waren kwam iemand een nieuw dubbele portie brengen. Wat een onwijs fijne service! Wij en onze 2 kindjes hebben ontzettend genoten van deze zeer smakelijke sushi! 1ste x dat wij hier bestelde, maar gaan dat zeker vaker doen! 7/17/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 7/11/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen sojasaus bijgeleverd is!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere grote sushi. De rijst was heel smaakvol This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowls staan nog niet op de site. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, en een goede tijdige bezorging. We bestellen in de toekomst weer. Ligt ook bij ons in de buurt. 7/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn supertevreden…is altijd smullen! Bestelling staat altijd op de afgesproken tijd klaar. Bestellen via website gaat perfect en ook het telefonisch contact is prima. 6/26/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer heerlijk zoals altijd 6/24/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De warme gerechten die wij besteld hebben, de kipstukjes en de garnalen, waren lauw en te hard gebakken. Erg jammer. Gebeld, en eerst het gevoel niet serieus genomen te zijn, want de meneer aan de telefoon, lachtte erom...???? Ik vroeg waarom hij lachtte. Hij was overtuigd dat het warm was. Dat was niet zo en ik gaf aan het terug te geven: het was dus hard en koud. Hij zou nieuwe laten brengen zsm... Ik bestelde daarbij nog sashimi zalm, welke ik contant moest afrekenen. 25 min (!!) later werd het opnieuw gebracht. Deze was het wel heet, zoals het hoort! Prima opgelost alleen wel erg jammer want dit is de 3e x dat wij na het bestellen terug moeten bellen, omdat er iets niet klopt of niet goed is. 6/20/2019
Beste Jeanine, Je geeft aan dat de warme gerechten lauw en te hard gebakken waren. Om dit op te lossen heb je contact met ons opgenomen. Uiteindelijk is het goed opgelost, maar je geeft aan dat dit eerder is voorgekomen. Wij vinden het vervelend wat er is gebeurd en willen hier graag op reageren. Wij willen je allereerst bedanken dat je ervoor hebt gekozen om nog steeds bij ons de bestelling af te nemen. Helaas is de service en kwaliteit niet zoals je van ons gewend bent. Dit vinden we vervelend en bieden hiervoor onze excuses aan. Sushi to Be is een jong bedrijf die veel waarde hecht aan de mening van onze klanten om zo onze dienstverlening continue te blijven verbeteren. Wij danken je voor je feedback en nemen dit mee in onze evaluatie met onze medewerkers. Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 013-3033133 van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 21:00 uur. Met vriendelijke groet, Sushi To Be team
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker. 6/19/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers. Het heeft ons weer gesmaakt! 6/15/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/11/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/8/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was uit elkaar gevallen toen het aankwam en het duurde meer dan een uur voordat de bestelling er was erg jammer dit is de laatste paar keer al zo geweest verder was de sushi lekker 5/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering! 5/25/2019
Sushi To Be 5 stars after 339 reviews
Sushi To Be