Reviews


5 stars after 1189 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. Dankjewel :) 6/28/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en goed prijs kwaliteits verhouding!!! 6/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
best prijzig maar erg lekker! 6/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren veel te vroeg, maar ze zorgde ervoor dat we maar een paar minuten hoefde te wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top!’ 6/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 6/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gratis kever erbij was wel erg bijzonder 6/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit wasabi wisselt teveel, vaak bitter en niet 'pittig' (soms goed). Sushi was erg warm bij aankomst pas na uur in koelkast op eetbare temperatuur . 6/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was voor ons de eerste keer dat we een bestelling hebben laten bezorgen, op aanraden van een vriendin. En inderdaad een goede service en heerlijk gegeten. 6/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goeie sushi, en fijne service. Een kwartier van tevoren konden wij nog bij bestellen. 6/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer eens wat andere gerechten besteld. Allemaal lekker. 6/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, heerlijk eten!!! 6/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, bestelling goed ontvangen👍 6/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers warm en anel bezorgd 5/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was onze zalm niet geflambeerd, maar smaakte naar verbrand bbq vlees 5/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging op zich is prima, maar het tijdstip niet. Vaak te vroeg zodat we nog niet thuis zijn, vorige keer drie kwartier later dan gevraagd. 5/25/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en lekkere verse sushi! 5/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gelamineerde beef nigiri zou een toevoeging zijn in het assortiment This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas hebben we bijna 2 uur moeten wachten voor de bestelling werd gebracht. Dus niet binnen 70 minuten. Dan heeft het ook een naar resultaat voor mijn echtgenoot; buikpijn en diarree. Tja, soms zit het mee en soms niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De loempia's waren erg taai. Was niet te eten. 5/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat was het weer lekker!!! Het was goed dat de schaal leeg was, anders kan ik er wel van blijven eten. Bestelling verliep ook prima en snel. Dus super!! 5/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gasten waren erg tevreden over de sushi 5/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The most delicious sushi in town! 5/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bestelling niet op tijd klaar is 16.30 en je extra 18 min moet wachten en dat de extra gember voor de 3 x vergeten wordt. 5/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi altijd super goed, pokebowl besteld en viel vies tegen. Vond het niet lekker helaas en voor 12,50€ vind ik dat zonde. 5/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip pastei was ZEER vet dit keer en de mayo bij de poke bowl was behoorlijk spicy, dit zonder vermelding! Jammer 5/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker aan te bevelen 👍 5/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden maar 1 set stokjes gekregen en er zat geen chilisaus bij de snackbox. Verder was alles heel lekker. 5/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen graag bij sushi to be, heerlijke sushi en snelle en goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was TOP!!! Snelle service!!! Tot de volgende…😂👍🍣🍱 4/30/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zooooo lekker!! 4/30/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Minder stevig gerold als wat we gewend zijn. Smaak was heerlijk 4/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk!! 😋 4/20/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte een beetje allemaal hetzelfde, beetje jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker. Keurig op tijd klaar. Zo wat mij betreft een extra soja saus bijmogen om het helemaal perfect te hebben😉 4/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was fantastisch, zeer tevreden . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer sushi, was heerlijk. Voor de kinderen mini loempia's en saté. Bezorging duurde 1,5 uur. Was niet heel erg vonden wij, maar het is wel vrij lang wachten. Verder tevreden. 4/9/2022
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 3072 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)