Reviews


5 stars after 256 reviews
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 2/9/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Voor een familieschotel is twee flesjes sojasaus wel erg weinig, dat mag best wat meer. Maar top als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven de vegetarische sushi graag zonder zeewier te ontvangen. Helaas zat dit er wel op... Verder weer prima sushi! 2/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel goed super tevreden lang niet meer zo'n lekker susi gehad 1/28/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi was lekker maar wel erg groot. Het duurde ongeveer 45 minuten voordat de bestelling er was. Alles was keurig netjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/27/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/25/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, snelle bezorging! We verheugen ons nu alweer op de volgende keer. 1/24/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerlijk gezegd was ik deze keer niet zo tevreden en dat komt omdat veel suchi's uit elkaar vielen toen we deze oppakte.. Daarnaast waren een aantal garnalenstaartjes zover verstopt in de sushi, dat mijn mijn zijn gehemelte ermee bezeerd heeft omdat hij er een mee opat. Ik vind het heel jammer, want we hebben toch een bestelling geplaatst van €45,- omdat het de vorige keer juist zo goed is bevallen. Ps Verder bleek na bestelling dat de sashimi op was, maarcdat is opzich netjes opgelost door daarvoor in de plaats een luxe rol aan te bieden. 1/21/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Vriendelijk personeel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/20/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/16/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal netjes en lekker en ik tijd we hebben gesmuld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/13/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekkere en verse sushi 1/7/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, vriendelijk en zeer lekker. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi, eerlijke prijs. Verse vis, alleen de rollen zijn ietwat aan de grote kant This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top heerlijke sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten, bestelling was binnen 20 minuten bezorgd. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/6/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat bezorgt, koude ebi fries 1/5/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vlotte en vriendelijk medewerkers, hoge kwaliteit van sushi, bij de betere afhaalrestaurants. 1/3/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi’s..!! Overzichtelijke website, waardoor het bestellen erg makkelijk is. Wij hebben genoten..!! 1/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2019
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker. Hele goede kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/30/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/28/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten heel netjes op tijd en een keurige bezorger. Dat is voor herhaling vatbaar 12/28/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en natuurlijk erg lekker 12/27/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen waren de warme gerechten niet warm jammer 12/27/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heeeeeelijk gegeten en genoten van de verse sushi!!!! 12/26/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kerstschaal besteld. Heerlijk gegeten, netjes verzorgd en een glimlach aan de deur. Oftewel ; prima ervaring. 12/26/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en goed verzorgd 12/25/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoefde maar een minuutje te wachten bij het afhalen en het smaakte weer top, net als altijd. Ookal zag ik een andere kok in de keuken staan. 12/24/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk online te bestellen. Bestelling stond prima op tijd klaar en de produkten waren prima vers en we hebben lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar !! 12/20/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers, maar beetje te sober qua smaak. 12/15/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk. Top sushi 12/7/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2018
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste, wij zijn allebei helaas meteen ziek geworden na het eten en hebben ook moeten overgeven. 12/5/2018
Beste Renee, Wij vinden het uiterst vervelend dat dit jullie is overkomen. Voor ons is dit een uitzonderlijke situatie. Wij nemen hierover graag contact met u op. Zou u ons per mail info@sushitobe.nl kunnen aangeven via welk telefoonnummer wij u kunnen bereiken. Met vriendelijke groet, Sushi To Be
Sushi To Be 5 stars after 256 reviews
Sushi To Be