Reviews


5 stars after 626 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten 2/11/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rollen waren wel aan de grote kant 2/10/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 2/10/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi die snel geleverd wordt. 2/10/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt helemaal super Heerlijk gegeten dankzij jullie πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ 2/9/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en vriendelijk personeel. Makkelijk online te bestellen bij ieder gerechtje staat er een afbeelding bij dus je weet precies wat je krijgt. Zeker een aanrader 2/8/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was heerlijk, we hebben genoten 2/8/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch. Vorige week ook besteld en de complimenten toen persoonlijk doorgegeven. Nu wederom super. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi! 2/6/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super! 2/6/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 2/2/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushitobe team Dongen, superbedankt voor de verrassing bij de bestelling voor mijn verjaardag! Echt heel attent! :) het smaakte weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Zoals altijd 1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten! 1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl en snelle bezorging 1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden abusievelijk voor de foute datum besteld. Werd opnieuw gemaakt en bezorgd voor de juiste datum zonder extra kosten. TOP service. 1/30/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Losse bij bestelde sushi lag allemaal door elkaar heen jammer 1/29/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en goede service! 1/28/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben eerder bij jullie besteld en vandaag viel op dat de sushi wat plakkerig was dan voorheen. Dat viel een beetje tegen. De smaak van de sushi was verder prima, maar de rijst zou toch wel wat droger mogen zijn. 1/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde en op tijd bezorgd 1/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was precies op de afgesproken tijd bezorgd! We hebben heerlijk gegeten! 1/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ondanks de afgesproken tijd hebben we toch een kwartier langer moettn wachten bij het afhalen.. Het was wel heel lekker dus dat maakt weer veel goed.. Tot de volgende keer, Paul 1/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk...alweer :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook voor de tweede keer was het weer super lekker!! Complimenten!! 1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aanrader. Goed van smaak en een mooie uitstraling. 1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker gegeten! 1/22/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goede verzorging en snelle levering. Echte aanrader en Zeker voor herhaling vatbaar. 1/22/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 1860 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)