Reviews


5 stars after 1156 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd. Heerlijk gegeten. 2/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelstatus op website liep een beetje achter op de werkelijkheid. Beter dan andersom uiteraard maar een aandachtspuntje mss This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en een vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere, verse sushi. De keuze in boxen is niet heel ruim 2/12/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten Waren er zelfs 5 min te vroeg met bezorgen 2/12/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi, maar ben niet gediend van smeken om een digitale fooi 2/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lag de sushi redelijk door elkaar gehutst in de verpakking. Enkele waren ook aan de droge kant. De smaak was wel weer prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 2/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel tevreden goed adres 2/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 👍 2/3/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
graag meer voorbeelden/ afbeeldingen bij de gerechten. Voor de rest heerlijk gegeten! 1/31/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers! De gerechten zagen er ook precies uit als op de foto's, dat is elders vaak wel anders. We hebben genoten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi en precies op tijd bezorgd 1/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend. Zoals sushi hoort te zijn. 1/29/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel ste veel saus overal over heen. 1/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Had een tijdslot aan gegeven voor de bezorging en die kon helaas niet nageleefd worden. Ik zou dan voorstellen om eerder de tijdsloten aan te passen dat je sommige niet meer heschikbaar zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nadat het de laatste keer mis is gegaan met de bezorgtijd, is onze bestelling dit keer vlot bezorgd. Feedback is ontzettend goed opgepakt en Sushi to be is ons erg netjes tegemoet gekomen. Complimenten hiervoor. 1/20/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank je wel voor de goede zorgen 1/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 1/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk , geweldige sushi 1/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻 1/12/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 1/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dat een bestelling langer duurt omdat het druk is kan ik begrijpen, ik vind het bijzonder klant-onvriendelijk om er niet eerlijk over te zijn. We moesten een uur langer wachten dan de door jullie zelf voorspelde tijd. 1/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurt de laatste tijd heel lang. Verder helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas voor de tweede keer al meer dan 2 uur aan het wachten (na de aangegeven 65 min.) op onze bestelling. Pas na telefonisch contact wordt er werk van gemaakt. Helaas na het beloofde ‘kwartiertje’ nog steeds geen bestelling… Wij vinden wachten geen probleem, maar ben dan transparant over de wachttijden of fouten die er gemaakt zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heel erg goed! Bedankt en tot de volgende keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer besteld Maar zeker niet de laatste keer. Was erg lekker 1/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en erg snel geleverd, top! 1/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgende keer sushi beter rollen 1/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd!! 1/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beetje veel uitjes op de sushi daardoor kun je ook niet zien wat er in de sushi zit 1/3/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Snelle bezorging. Er mogen wel iets meer verschillende kleine boxen aangeboden worden met tonijn oid This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Errug lekker! 😋 1/1/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering snel en kwaliteit goed 12/31/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 3001 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)