Reviews


5 stars after 802 reviews
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik ben altijd tevreden over de sushi van sushitobe alleen gisteren viel het echt tegen! Rijst was lauw. Tonijn van de maki zag bruin. Er zat een bittere smaak aan de sushi. Jammer. 6/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/14/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat hebben we weer heerlijk gegeten. 6/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke poke bowl op! 6/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is het waard om voor om te rijden. Uitgekozen vanwege de goede waardering online, en toch nog (extra) verrast door de hoge kwaliteit en smaak. 6/12/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk! 6/9/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon toppie 6/6/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker zoals altijd 6/6/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 6/5/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 6/4/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi...... prima prijs/kwaliteit 6/3/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was vers en lekker! 6/2/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het is eten is super lekker, helaas duurde het gisteren anderhalf uur voordat we ons eten hadden. Dat is wel heel erg lang. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 👍 5/28/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi vers en precies optijd geleverd!!! 5/26/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zoals altijd! Wij zijn groot fan van de poke bowl! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Miste wel de extra's zoals sojasaus/ gember/ furikake. Kun je wel extra bijbestellen maar voor die prijs had ik het graag inbegrepen willen zien. Jammer dat je geen bowl zelf kan samenstellen. Portie was meer dan genoeg. Was niet duidelijk aangegeven dat de saus pittig is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel bezorgd (half uurtje, ondanks dat het een zaterdag is). Eerste keer dat ik bij jullie bestel, maar gaat zeker niet de laatste zijn! 5/23/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd geleverd, nog warm en het was super lekker! 5/20/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord top!! 5/19/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werken met de website op de tablet zorgde voor irritatie. Werkt niet prettig. Het eten daarentegen was top. We hebben erg lekker gegeten. Een echte aanradervoorenen👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten!! Jullie zijn de eerste die rekening hebben gehouden met mijn allergie voor komkommer. Het was top!! 5/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi. En lekker vers. Komen zeker nog eens terug. 5/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en altijd op tijd bezorgd. 5/15/2020
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 802 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)