Reviews


5 stars after 1570 reviews
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers én op tijd bezorgd!! 8/24/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smakelijk sushi 8/23/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer genieten. 8/21/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect! Snel bezorgd en lekker eten! 8/21/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten wat warm en krokant moest zijn was zacht en lauw (tegen koud ) aan. En het gedeelte wat koud hoort te zijn was lauw en zompig. Helaas is dit al de 3e keer 8/20/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede verse sushi, netjes op tijd klaar. Sommige spicy waren wel iets te spicy, als t tintelt op je tong is het TE spicy dus mag iets minder 8/19/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kipspiesjes waren niet gaar, de komkommer waren grote stukken en droog en de sushis zatten opeen gepropt in 1 doosje, kortom, wij zijn beter van jullie gewend 8/19/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heel vers, mooi op tijd, kortom heel goed! 8/13/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk! 8/11/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede kwaliteit sushi bij Sushi To Be Tilburg Reeshof. Heerlijk!!! 8/7/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en op tijd bezorgd. Een aanrader! 8/5/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk zoals altijd...super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer erg lekker! 7/31/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen en afhalen voor 1 persoon. Heerlijk gegeten! 7/29/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, lekker gegeten 7/28/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer superlekker 7/22/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige rols waren helemaal kapot This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/17/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi 7/16/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk!! 7/15/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaak besteld, deze keer was het minder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heeft erg lang geduurd voor dat het eten er was 7/10/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi !! Op afgesproken bezorgd en genoten van het eten. Tot de volgende keer! 7/10/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom bijzonder lekker gegeten van de super verse sushi van Sushi to Be. Alles vers en veelal nog warm. Keurig op tijd volgens afspraak. Betere sushi dan deze is in de buurt niet te koop. 7/3/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/3/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aanvankelijk had ik voor bezorgservice gekozen via bestelling online. Daarna heb ik dat telefonisch gewijzigd en ben ik mijn brstelling gaan ophalen. Ik vroeg nog of de bezorg kosten er nu afgehaald waren. Er was mij verzekerd dat dit zo was. In goed vertrouwen was ik ervan uit gegaan dat dit niet klopte. Bij thuiskomst bleek dat dit niet zo was. Dit vind ik dan toch teleurstellend. Ik betaal niet graag voor een service die niet geleverd is. 7/2/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De salade die ik had besteld lag gedeeltelijk door de tas verspreid. De sushi lag aan 1 kant van het bakje. Kortom, er is niet echt voorzichtig met het eten(bezorging) om gegaan. Ben ik niet gewend. Verder was de smaak prima 7/2/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer Heerlen gegeten. Betaald op de site en zo snel mogelijk laten bezorgen. Binnen half uur waren ze bij ons. Edamame en kip/garnaal in de sushi was nog warm. Alles heerlijk vers. Betere sushi is er in de buurt niet. 6/26/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Sushi To Be Ketelhavenplein 48 013-3033133
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en mooi op tijd! 6/21/2021
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 2512 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)