Reviews


5 stars after 308 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 12/2/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! Wel jammer dat we geen zalm sashimi konden bestellen deze keer. Hopelijk komt dit weer terug op de kaart. 12/2/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en ook nog eens vlug! 12/2/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super snel op het adres bezorgt. Iedereen vond het GEWELDIG lekker en aanrader voor andere 12/1/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en vers super. De bestelling was keurig op tijd 11/30/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
enige puntje van kritiek dat de bestelling niet klaar was bij het ophalen, verder alles prima in orde 11/30/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 11/30/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tot twee keer toe ruim twee uur (!) moeten wachten op de bezorging. Eerste keer gratis loempia's gekregen ter compensatie. De tweede keer twee keer een tijdstip toegezegd, dat uiteindelijk toch weer later werd. Sushi was slordig gerold, smaak wel oké. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘πŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zojuist onze bestelling gekregen. Het zag er prima uit en was heerlijk. We gaan zeker vaker bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, daarover alleen maar lof! Helaas was de ophaaltijd drama: om 18:00 uur besteld, eerste ophaal mogelijkheid was 19:15uur.......maar uiteindelijk daar aangekomen op de afgesproken tijd nog ruim 30 min extra moeten wachten voordat het eten klaar was. Hopelijk was dat eenmalig want erg vervelend (ivm andere afspraken die daarna in de soep liepen)was het wel. Dit ook vermeld bij het personeel maar daar werd helaas niet op gereageerd. Dit kan in mijn opinie beter. Maar het eten was heerlijk, heerlijke verse sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit 11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na twee uur werden we gebeld met excuses en de boodschap dat het nog een half uur zou duren. Een uur later hebben we de bestelling geannuleerd. Erg teleurstellend. 11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zit al meer dan 2 uur te wachten op mn bestelling.... 11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse sushi en snel bezorgd (binnen half uur na bestelling). Wel zou het leuk zijn als er wat meer acties komen, want dan zou ik vaker sushi bestellen. 11/27/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijke site, snel geleverd. Smaak was prima, goed op temperatuur. Keuze in boxen zou groter mogen 11/27/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is echt ontzettend goed bevallen. Bestelling was netjes op tijd klaar (afhaal) en de sushi is voortreffelijk! Ook de warme gerechten zijn heerlijk. Echt een aanrader! 11/27/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aangenaam verrast kwaliteit super πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘ŒπŸ½Kortom genoten 11/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had het idee dat de sushi heel snel was gemaakt, het zag er rommelig uit. Maar de smaak was nog steeds super! 11/26/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/25/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten , lekker vers , ontzettend genoten , wij bestellen hier zeker weer πŸ‘πŸΌ 11/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
netjes verzorgd en erg lekker. 11/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ideeen; mogelijkheid van kleine poke bowl aan menu toevoegen. Topping mango voor poke bowl. 11/23/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nu enkele keren besteld. Afhalen prima, alles staat mooi optijd klaar. Bezorgen ook prima! Echt een aanwinst voor Dongen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede en verse sushi. Wat extra sojasaus zou wel fijn zijn, dat is wat weinig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker en prachtig op tijd bezorgd 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed,wel prijzig 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker. 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Wij gaan zeker nog eens bestellen! πŸ˜‹ 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, aanwinst voor dongen! 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de zware spullen bovenop de shusi box staan zag er niet zo mooi meer uit 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en goede bezorging. 11/21/2020
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 1300 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)