Reviews


5 stars after 626 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer perfect 2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was qua smaak top. Complimenten. Beter dan de lokale concurrentie. Maar hoe het aankwam was niet ok. Zonde hoe het in de doosjes zat. Tegen elkaar aan gedrukt, saus als of het een soort van geplet was van boven. Dat mag echt beter. Smaak goed. Volgende keer presentatie ook goed en je hebt er een ambassadeur bij. 2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse sushi heerlijk. 2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker!!! 2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het ware hompen sushi, het was niet met zorg bereid ik vond t niet lekker. 2/27/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke sushi! 2/26/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snelle bezorging en superlekker eten. 2/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was overheerlijk. 2/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. 2/25/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/24/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
15 min gewacht op mijn bestelling die al klaar stond. Misschien een idee als mensen wachten omdat hun bestelling nog niet klaar is, even vragen aan de ander wachtende mensen wat hun naam is. Mogelijk staat hun bestelling al wel klaar. 2/20/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten..bestelling stond mooi op tijd klaar. Sushi is van prima kwaliteit 2/20/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, snel en vriendelijk. Wij zijn vaste klant!! 2/19/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb heerlijk gegeten. 2/19/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Van sommige sushi’s was de rijst nog warm waardoor de smaak niet echt lekker was. 2/19/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd heeeeerlijk!! 2/18/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima levering alles was van en goede en verse kwaliteit. We hebben met 5 personen heerlijk gegeten. 2/16/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, in de opmerkingen gevraagd of ze mijn zoon wilden feliciteren bij het bezorgen. Bij het open doen werd mijn zoon hartelijk gefeliciteerd en kreeg nog een extra sushi roll cadeau. Zo leuk dat jullie hier iets mee deden! Dank je wel!! En zeker tot een volgende keer 2/16/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk maar 3 uur wachten zonder bericht is wel erg lang!!! 2/15/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 45 minuten te moeten hebben gewacht, kort af afgedaan met sorry en een flesje... helaas bij thuis komst ontbrak ook nog een deel van de bestelling... dat kan logistiek echt nog wel beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde heel lang tot ze bestelling brachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 6 uur besteld zsm op de bon staat zelfs uiterlijk 19.36 uur bezorgen en kregen na twee keer bellen t “al” om 20.20 uur !!! Dus 2,5 uur wachten Eten is redelijk goed, niet uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dramatische service. Ik bestel om 17:51 mijn eten met de opmerking om zsm (binnen 95 minuten) te bezorgen. Het is inmiddels 20:35 en nog steeds geen bezorger gezien. begrip voor drukte heb ik zeker maar bijna 3u op mijn eten wachten is rond uit belachelijk. Om 20:00 en 20:30u gebeld en tot twee keer toe te horen gekregen dat het word ingepakt en de bezorger vertrekt.. echt waardeloos dit!! 1 keer maar zeker nooit meer dat ik hier mijn sushi bestel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde veelste lang.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ze waren kwartier te laat met bezorgen en het warm eten was lauw/koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Respect voor de bezorger die op zijn fiets kwam met dit spek glad weer! En het was weer heerlijk zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker.Al meerdere maal bij jullie besteld en netjes op tijd.👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker verse sushi en bezorging altijd mooi op tijd. Warme gerechten zijn ook echt goed warm. Altijd smullen! 2/13/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
90 minuten moeten wachten, 30 minuten te laat. Jammer. Wel erg lekkere sushi! 2/13/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel fijn dat jullie ook in ‘s Gravenmoer bezorgen! 2/13/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, snelle bezorging en heerlijke Sushi! 2/13/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Altijd vers. 2/13/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 1860 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)