Reviews


5 stars after 1237 reviews
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer top. Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker 9/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en bijzonder klantvriendelijk 9/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vers, zeer lekker en smaakvol. Aanrader! 9/16/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voel deze keer erg tegen. Alsof de sushi oud was. Normaal gesproken erg tevreden, helaas deze keer niet… 9/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima & weer lekker!!! 9/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze zoon van drie zei: de bakker van de sushi, heeft de sushi's goed gebakken! 🥰 Het was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Bedankt. 9/2/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller geleverd dan de aangegeven indicatie! 8/30/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag sushi besteld. Bezorging was super snel en eten was heerlijk! Een aanrader! 8/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great sushi, great price 8/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het weer heerlijk 8/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Werden gebeld of het eerder bezorgd kon worden ivm andere bestelling. Toen nog stuk vroeger dan de afgesproken tijd. Waren nog niet allemaal thuis dus warme gerechten koud toen we compleet waren. 8/15/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer lekker. Misschien een spaarsysteem opzetten voor trouwe klanten. We komen zeker 2 x per maand halen 😉😇 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker, maar het duurde zeker anderhalf uur voordat het er was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Samen met mijn kleindochter gegeten,we hebben er van genoten 8/5/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
haar in de sushi 8/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere en vooral verse Sushi. De Pokebowl is echt een aanrader Mvg Dolf 8/3/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was eerste keer iets rommeliger in de doosjes gedaan of misschien transport. Maar Heerlijk als altijd!!! 7/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, smaakvol en vers 7/22/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was tevlaat bezorgd Geen gember en wasabi zat erbij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, gewoon de beste sushi. 7/16/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en super snelle bezorging!! 7/14/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld. Heerlijke sushi. Naar mijn mening altijd met teweinig soja. Ook deze keer weer. Jammer. 7/13/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging zou tussen 19.15 en 19.30 plaatsvinden. Uiteindelijk ontvingen wij onze bestelling om 20.10 pas. De sushi was qua smaak erg lekker, maar viel van ellende uit elkaar. Niet goed geplakt. Ook zat er maar 1 bakje sojasaus bij. Website maakt bestellen wel gemakkelijk en prijzen zijn prima. 7/11/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was 20 minuten te laat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde 1,5 uur en sushi boxen waren gevallen of zaten op z’n kant in de tas van de bezorger. Sushi zat door elkaar in de box. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas ditmaal het warme eten bovenop de koude sushi. Nooit eerder gebeurd bij een van de vele bestelling hiervoor 7/9/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zondag laat besteld (ca17:30 uur) en toch binnen 45 minuten bezorgd in Rijen! Naast snelle bezorging is ook de kwaliteit van de sushi goed. 7/4/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. Dankjewel :) 6/28/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en goed prijs kwaliteits verhouding!!! 6/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
best prijzig maar erg lekker! 6/27/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren veel te vroeg, maar ze zorgde ervoor dat we maar een paar minuten hoefde te wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top!’ 6/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 6/23/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gratis kever erbij was wel erg bijzonder 6/21/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi to be Dongen Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 3196 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)