Corona Virus ProtocolDe veiligheid van voedsel, onze medewerkers en onze klanten staat altijd voorop. Dit betekent dat wij de regels van de RIVM zullen volgen, maar ook onze hygiëne maatregelen nog intensiever zullen inzetten. Dit betekent onder meer het volgende:

1. Wij zullen alleen contactloze bezorgingen aanbieden zie onderstaande voor meer informatie hierover.

2. Wij zullen onze medewerkers duidelijke instructies geven over de extra hygiëne maatregelen. Dit betekent o.a. dat wij meer dan voorheen, deurklinken, pinapparaten, stoelen, tafels, etc. vaker met een desinfecterend middel zullen schoonmaken.

3. Daarnaast hebben wij al onze medewerkers verzocht thuis te blijven indien deze enigzins voldoet aan de omschreven (milde) verkoudsheidklachten die op de rijksoverheid.nl zijn vermeld.

4. Wij geven ook aan dat om welke redenen dan ook onze gasten ook buiten op hun bestelling kunnen wachten. Onze medewerker zal de bestelling in dit geval naar buiten brengen. Op deze wijze willen wij een gepaste afstand realiseren tussen de klanten die op hun bestelling wachten. Tot slot, willen wij onze klanten ook meegeven dat wij in deze moeilijke tijden alle mogelijke voorzorgsmaatregelen proberen te nemen en volgen alle ontwikkelingen nauwlettend op de voet.
Wat is contactloze bezorging?

Bij het bezorgen van bestellingen:

(U kunt alleen met iDeal afrekenen)


1. Bezorger plaatst de bestelling bij U voor de deur.

2. De bezorger belt aan.

3. De bezorger doet paar stappen achteruit.

4. De bezorger wacht tot U de bestelling heeft opgepakt.

5. De bezorger wenst U een fijne avond en gaat weer verder.

6. Bij het afhalen kunt U gewoon afrekenen.
Wij zijn open voor bezorgen en afhalen!

Wij kunnen maximaal drie personen tegelijkertijd in de zaak verwelkomen.

Iedereen in heel Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Voor ons en uw veiligheid is op locatie eten & drinken niet mogelijk tot er meer informatie is vanuit de overheid.Sushi To Be Tilburg (Reeshof) 5 stars after 3374 reviews
Sushi To Be Tilburg (Reeshof)